Tropische punch in glas met sinaasappelschijf

TROPISCHE PUNCH

Met dit frisse recept voor een tropische vruchten punch creëer je je eigen zomerse sensatie. Het zoete van Natrena geeft net die extra kick.

Ingrediënten

  • 1 papaja of 1 kleine ananas
  • 1 kleine mango of 200 g passievruchten
  • 1 kiwi of 2 verse vijgen
  • 2 sinaasappels
  • kaneel
  • 2 ml Natrena Vloeibaar
  • bessen
  • lychees

Bereidingswijze

  1. 01

    Breng de koffie op smaak met Natrena zoetjes.

  2. 02

    Voeg de geraspte citroenschil en het sinaasappelsap toe en roer het mengsel goed door.

  3. 03

    Giet de koffie in een ondiepe schaal of in het ijsbakje van de koelkast en laat deze bevriezen.

  4. 04

    Roer het mengsel elk half uur door totdat dit geheel in ijskristallen is veranderd (ca. 3 uur).

  5. 05

    Klop de slankroom met Natrena Kristalpoeder half stijf.

  6. 06

    Serveer de granita met de room in hoge glazen.